Actualitate

Maia Sandu, apel către unioniști: Dodon a încercat să vă transforme în dușmanii acestui stat, împreună trebuie să-l oprim

Maia Sandu, candidatul proeuropean la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, a venit cu un ultim apel către cetățeni înainte de scrutinul de duminică, 15 noiembrie 2020. 

Astfel, în cadrul unei conferințe de totalizare a campaniei electorale, Maia Sandu a îndemnat toți oamenii  R. Moldova să meargă la vot și să facă schimbarea.

Atunci când oamenii buni se unesc, când își iau destinul în propriile mâini, lucrurile se schimbă. Această unitate este ceea ce îmi doresc, ce mă angajez să prețuiesc și să o construiesc mai departe. Unitate construită în jurul valorilor noastre. Unitate în jurul tradițiilor noastre. Unitate în jurul scopului nostru comun, o Moldovă mai bună pentru fiecare. O țară în care oamenii privesc cu încredere ziua de mâine, trăiesc în bucurie alături de familiile lor, îmbătrânesc cu demnitate. O Moldovă de care să ne mândrim cu toții. În acest efort nimeni nu trebuie să stea deoparte, nimeni nu trebuie lăsat în urmă.  Primul pas decisiv sunt alegerile de duminică. Vă îndemn pe toți – toți oamenii Moldovei – să mergeți la vot duminică și să ne luăm destinul țării noastre în propriile mâini. Să facem schimbarea dorită de toți”, a declarat Maia Sandu.

Candidata PAS a venit și cu un mesaj pentru unioniști. „Mă adresez către toţi cei care împărtăşesc dezideratul Unirii. Dodon a încercat să vă transforme în vinovați, în dușmani ai acestei țări. El minte, ca întotdeauna. Cei care distrug țara noastră cu adevărat sunt hoții ca el. Ei ne fură viitorul. Împreună trebuie să-i oprim și să construim bunăstare și libertate la noi acasă”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, sursa s-a adresat și celorlalți alegători ai foștilor săi contracandidați din primul tur pe care i-a îndemnat să voteze pentru candidatul care va schimba lucrurile în Republica Moldova.

Apoi Maia Sadu, s-a referit și la cei care s-au săturat de politică și se distanțează de procesul electoral. „Vă înțeleg. În multe feluri, aveți dreptate. Într-adevăr, politica – modul în care este adesea făcută – poate fi dezgustătoare. Practicile murdare ale politicienilor care rămân nepedepsite, corupția care îi îmbogățește pe cei puțini și în detrimentul celor mulți, toate acestea și multe altele pot fi dezgustătoare. Însă tot prin politică toate acestea se pot schimba. (…) Prin votul dumneavoastră de duminică, vom alege ca statul să nu mai apere hoții, ci să lucreze pentru oameni. Mă uit în ochii dumneavoastră și mă angajez să lupt împotriva corupției cu toate armele. De aceea, vă cer votul. Pentru că am nevoie de un mandat puternic, am nevoie de puterea voastră, de puterea tuturor oamenilor buni din Moldova, pentru a câștiga această luptă. Împreună”, a mai punctat lidera PAS.

În context, Maia Sandu a subliniat că pe 15 noiembrie, corupția va fi înlocuită de transparență, cumătrismul – de competență, iar minciunile și manipularea vor fi înlocuite de adevăr.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Back to top button