Internațional

Mai mulți deputați de la Moscova i-au cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina

Deputații de la Moscova i-au cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. Într-o scrisoare către Vladimir Putin, deputații au numit invazia în Ucraina „un dezastru”.

Consiliul Deputaților din districtul municipal Gagarinski din Moscova a condamnat operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei, purtate de armata rusă, și i-a cerut lui Vladimir Putin să retragă imediat trupele de acolo.

În Rusia, deputații unuia dintre raioanele Moscovei i-au scris o scrisoare lui Vladimir Putin, în care avertizează că agresiunea împotriva Ucrainei va duce la sărăcirea întregii țări, dar și alte consecințe

În această scrisoare către Putin, deputații au numit invazia asupra Ucrainei „un dezastru“.

„Aceasta este calea spre degradarea și sărăcirea țării. Nicio altă acțiune nu ar putea provoca mai multe daune economiei ruse“, se arată în scrisoarea semnată de deputații ruși.

Mai mulți artiști atât din Rusia, cât și din Ucraina, au cerut stoparea războiului și l-au criticat dur pe Putin în acțiunile întreprinse. Chiar și politicienii ruși, prieteni de-al șefului statului s-au arătat nemulțumiți și speriați de situația dată, care ar putea duce de la o catastrofă globală.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button