Actualitate

Mai mulți bugetari, obligați să participe la o întâlnire electorală cu Dodon

Victor Petrioglu, primarul orașului Vulcănești din UTA Găgăuzia, Republica Moldova, l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi obligat angajații din sfera bugetară să participe la o întâlnire electorală. 

Potrivit edilului, mai mulți cetățeni s-au plâns că au fost obligați de susținătorii lui Dodon să confirme prin semnătură că vor fi prezenți la o întâlnire electorală organizată la Vulcănești, de actualul șef de stat și candidat la prezidențiale.

„De ieri-seară foarte mulți oameni mă sună și îmi spun că sunt obligați, sub semnătură, să participe la întâlnirea de astăzi. În plină pandemie, aceștia intenționează să organizeze o întrunire electorală amplă pentru candidatul Igor Dodon. Acest lucru este inadmisibil. Actualul președinte nu trebuie să scoată oamenii în parc sau acolo unde va avea loc întâlnirea cu el, sub semnătură. Mie mi se pare foarte ciudat. Îmi exprim recunoștința pentru curajul de care au dat dovadă oamenii care m-au telefonat și m-au informat”, a precizat Victor Petrioglu într-o intervenție pe Facebook.

Totodată, primarul de Vulcănești, care a fost ales din partea Partidului Nostru, a sugerat că locuitorii orașului sunt revoltați de faptul că Igor Dodon a îndrăznit să-i oblige să participe la întâlnirea electorală, după ce pe parcursul celor patru ani de mandat le-a făcut mai multe promisiuni, pe care nu le-a respectat.

Amintim că astăzi, Igor Dodon a anunțat că în calitate de candidat la prezidențiale a întreprins mai multe vizite în raioanele Cahul și Vulcănești din sudul Republicii Moldova.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button