Actualitate

Măcel în PNL Iași. Alexandru Moraru va fi dat jos de la șefia filialei pentru modul defectuos în care a condus-o

Scandal în inima politică a Iașului. Surse apropiate conducerii partidului ne-au dezvăluit că autoritatea lui Alexandru Moraru este nu doar contestată, dar și pe cale de a fi complet subminată, într-un joc de culise care ar putea rescrie dinamica puterii în filiala locală.

Conform informațiilor noastre, PNL-istul Alexandru Moraru, cândva o figură în politica locală, se confruntă acum cu o pierdere semnificativă a susținerii, atât la nivel local, cât și central. Criticile aduse se concentrează pe modul în care a condus filiala PNL Iași, considerat de mulți ca fiind defectuos și lipsit de viziune strategică. Această percepție negativă a condus la apeluri tot mai frecvente pentru demisia sa din funcția de președinte al filialei.

Sursele noastre indică faptul că în cadrul partidului se fac mișcări tactice pentru a-l scoate pe Moraru din ecuație. Se pare că anul viitor nu îi va fi alocată o funcție de importanță majoră, un semn clar că este împins spre o „linie moartă” în cadrul structurii de putere. Această strategie pare să fie susținută și de anumite facțiuni din conducerea centrală a PNL, care consideră că schimbarea este necesară pentru revitalizarea și consolidarea partidului la nivel local.

Mai mult, se sugerează că decizia de a-l înlătura pe Moraru este deja luată în cercurile înalte ale partidului. Această mișcare ar putea fi interpretată ca un semnal clar că PNL începe să realizeze că asemenea indivizi vor duce la prăbușirea partidului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button