Distribuți acest articol

Lupta pentru șefia PNL devine pe zi ce trece mai aprigă, iar concurenții au trecut la atacuri mai dure. După ce Ludovic Orban l-a atacat pe Florin Cîțu, a venit rândul premierului să riposteze.

“Faptul că nu am fost pe primul loc la parlamentare are cu totul şi cu totul altă explicaţie. Nu că nu am făcut reforma administraţiei, că nici nu o aveam în programul de guvernare, domnule prim-ministru, nu pentru că nu am făcut reforma salarizării, pentru că nici nu o aveam în programul de guvernare al Guvernului de tranziţie, nu că nu am făcut reforma pensiilor, că nici nu o aveam în programul de guvernare. Acum sunt în programul de guvernare şi acum le vom realiza. PNL este cel mai puternic partid din România”, a susţinut Orban.

Reacția președintelui PNL a venit la câteva zile după ce Florin Cîțu i-a anunțat pe liberali că dacă va câștiga alegerile din partid, nu va accepta decât candidați din PNL la primăriile din sectoarele bucureștene.

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membrii PNL din București, cu mine președinte al partidului vom susține doar membri PNL la primăriile de sector. Votați înțelept când alegeți președinții de sectoare. Vă aștept alături de echipa câștigătoare”, a fost mesajul transmis săptămâna trecută de Florin Cîțu.


Distribuți acest articol