Lulea Marius: „Creșterea” economică este doar în capul lui Cîțu și în bilanțurile umflate/falsificate, nu este una reală

Lulea Marius, vicepreședinte AUR, atrage atenția unei situații grave pentru România în viitorul apropiat. Dacă împrumuturile continuă la nivelul actual, în vreo 2 ani nu mai rămâne nimic de guwernat, probabil nici nu și-au propus, susține liderul AUR.

„Să le explice cineva lui Florin Cîțu, Nicolae Ciucă și lui Klaus Iohannis că dobânda de 5,19% cu care România s-a împrumutat în aceste zile este de vreo 5-10 ori mai mare decât dobânzile cu care se împrumută uzual statele.

„Creșterea” economică este doar în capul vostru și în bilanțurile umflate/falsificate, nu este una reală.

De asemenea să informeze cineva pe acești speculatori că se iau credite ca să faci active de producție(ex. reactoarele nucleare 3-4 de la Cernavodă) și nu piramide financiare, căci ca să dai banii înapoi cu această dobândă cămătărească trebuie să vinzi ce produci, nu să te împrumuți din nou.

Avem o creștere a datoriei naționale cu peste 60 de miliarde de euro de când „echipa câștigătoare” ne conduce.

Finanțiștii lui „pește” fac mai degrabă inginerii decât economie reală, sunt jucători, nu constructori.

Și o premoniție sumbră: cred că dacă se mai continuă așa vreo 2 ani nu mai rămâne nimic de guwernat(nici nu și-au propus), că ne vom chinui să ieșim din groapă.

Nu mă bucur de procentele AUR de astăzi tocmai pentru că ele vin datorită guwernării catastrofale și a răului făcut românilor de impostorii ce astăzi au acaparat statul prin partide. Mă voi bucura numai atunci când vom crește conducând România, ca să arătăm buna noastră voință și profesionalismul.”

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Francezii sunt în extaz – Sorin Cîmpeanu le-a vorbit despre ‘România Educată’
Next post România se împrumută cu dobânzi cămătărești de peste 5%, de 10 ori peste Ungaria