Actualitate

Ludovic Orban susține că Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu nu au ce căuta în Forța Dreptei

Cu ocazia înscrierii oficiale a partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban a făcut un apel către „toți liberalii de caracter” să demisioneze din PNL și să se înscrie în noua formațiune politică. Totodată, el a precizat că „pseudo-lideri” precum Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu nu sunt bineveniți în Forța Dreptei. 

Ludovic Orban, liderul nou-înființatului partid Forța Dreptei, spune că așteaptă să i se alăture atât „membrii liberali de calitate”, cât și oameni noi, care nu au mai făcut politică. Cu această ocazie, el atacă actuala conducere a PNL, care s-a „înroșit” prin alianța cu PSD: „În mod normal ar fi trebuit să le crape obrazul de ruşine celor care au făcut această ticăloşie”.

Și deputatul Violeta Alexandru, fost ministrul al Muncii în Guvernul Orban, i-a îndemnat pe liberalii „de calitate” să părăsească PNL și să întărească Forța Dreptei.

Ludovic Orban: „Îi aşteptăm pe toţi liberalii de caracter, pe toţi liberalii din PNL care nu acceptă acest compromis major care a înroşit la faţă PNL, nu de ruşine, ci din cauza vecinătăţii, deşi în mod normal ar fi trebuit să le crape obrazul de ruşine celor care au făcut această ticăloşie. Aşteptăm membrii liberali de calitate, dar mai ales aşteptăm oameni care nu au mai făcut politică până acum. (…) Mă bazez pe liberalii de caracter, de calitate, care nu mai acceptă să fie conduşi de oameni care nu au nicio legitimitate să-i conducă. (…) Nu au ce să caute în Forţa Dreptei pseudo-lideri precum Rareş Bogdan, Alina Gorghiu. Lista este lungă…” a declarat Ludovic Orban.

Back to top button