Actualitate

Ludovic Orban nu mai are ce pierde: „Florin Cîțu este un pion care va fi sacrificat cât de curând”

Ludovic Orban a pierdut șefia Partidului Național Liberal, așadar încearcă să lovească cât mai puternic în contracanditatul său, Florin Cîțu. Orban a preferat să meargă la ședința Plenului în ciuda recomandărilor transmise de conducerea liberală, ca membrii partidului să nu participe la lucrările Parlamentului în care se încearcă debarcarea executivului.

El le-a spus jurnaliștilor înainte de ședință că nu știe să existe vreo decizie de partid prin care să i se interzică participarea la lucrările Parlamentului, dar nu a uitat să îl ridiculizeze pe Cîțu, pe care îl consideră doar ˝un pion˝ în tot acest joc.

La finalul ședinței de plen, Orban a ținut să facă un anunț ironic la adresa unuia dintre colegii săi liberali: Președintele Camerei a spus că s-a înțeles cu șefa de la Senat și au stabilit de comun acord că el va prezida ședința în care va fi supusă la vot Moțiunea.

Cei doi au dat de înțeles astfel că președintele de ședință nu va mai fi mutat cu scaun cu tot în plen, așa cum s-a întâmplat cu Florin Roman la lectura Moțiunii USR PLUS AUR. Acesta a fost luat pe sus de doi colegi din AUR pentru că refuza să o lase pe Anca Dragu să prezideze ședința.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button