Distribuți acest articol

O dată cu alegerile interne din PNL, ies la iveală înțelegeri noi din spatele scenei politice. Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, îl trădează pe Klaus Iohannis și susține că acesta se află în spatele multor decizii ale premierului Florin Cîțu. Mai mult, Președintele României a decretat intrarea lui Cîțu în cursa pentru șefia PNL.

”M-am trezit în data de  29 mai că încep să mă sune mai mulţi preşedinţi de filială sau mai mulţi colegi de-ai mei să îmi spună că i-a sunat Cîţu sau  altcineva, Boc sau Flutur, ca să îi cheme la poză. Eram la Braşov. Am plecat de la voi, de aici, exact. Şi aşa am aflat că domnul Cîţu candidează  la funcia de preşedinte al PNL”, a declarat Orban.

Orban a mai adăugat că ”un personaj foarte important din România” s-a gândit să decreteze ca Orban să nu mai fie preşedintele PNL.

”Mai e un lucru pe care vreau să vi-l spun. Sunt convins că un personaj foarte important din România a stat el şi s-a gândit şi a zis că poate trebuie să decreteze ca Orban să nu mai fie preşedinte al PNL. Sunt convins că a comunicat acest lucru către mai mulţi”, a declarat Orban.


Distribuți acest articol