Actualitate

Ludovic Orban este supărat pe moțiunea de cenzură: „Munca mea de 30 de ani a fost aruncată pe apa sâmbetei”

Guvernul Cîțu a fost demis cu 281 de voturi. Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că s-a dus pe apa sămbetei toată munca lui de 30 de ani. Având în vedere ultimele sondaje, trebuie să îi dăm dreptate fostului președinte, PNL a scăzut foarte mult în ochii poporului.

„Vi se pare că sunt fericit după ce munca mea de 30 de ani este aruncată pe apa sâmbetei de nişte aventurieri care nu înţeleg nimic din ceea ce înseamnă politică şi interes public?”, a răspuns Ludovic Orban.

Guvernul Cîțu a fost demis marți, după ce 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.

„Odată încheiată această aventură a unor oameni care nu înţeleg nimic din politică şi din ceea ce înseamnă servirea interesului public, este necesară declanşarea negocierilor pentru formarea unei majorităţi parlamentare stabile, care să ducă cât mai repede posibil la învestirea unui guvern cu deplină capacitate de exerciţiu. Soluţia pe care am susţinut-o încă din data de 1 septembrie, când s-a declanşat criza, este o soluţie simplă, aflată la îndemâna PNL, a USR PLUS, a UDMR şi a grupului minorităţilor naţionale. Soluţia este refacerea coaliţiei de guvernare”, a adăugat Orban.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button