Actualitate

Ludovic Orban este așteptat cu demisia pe biroul lui Florin Cîțu

După ce Florin Cîțu a câștigat alegerile interne, devenin președintele PNL pentru 4 ani, Ludovic Orban este așteptat cu demisia din funcția de Președinte al Camerei Deputaților. Voci din interiorul PNL spun că Florin Cîțu ar vrea ca această demisie să întârziue, având în vedere criza politică.

Premierul are o moțiune de cenzură la ușă, iar demisia lui Ludovic Orban ar însemna o ruptură destul de mare din PNL, ruptură pe care nu și-o poate permite în momentul acesta.

Ludovic Orban, fost Președinte al Partidului Național Liberal, este așteptat în această dimineață la sediul partidului din Modrogan pentru a-și depune demisia din funcția de Președinte al Camerei Deputaților. Acesta a anunțat că va depune demisia luni dimineața pe biroul lui Florin Cîțu după ce s-au anunțat rezultatele Congresului de sâmbătă de la Romexpo.

Totodată, sunt voci în PNL care vorbesc despre o continuare a lui Orban la șefia Camerei Deputaților pentru că partidul se află într-o echilibrare după acest congres, iar noua conducere nu dorește să agite spiritele și ar dori să ofere taberei învinse o funcție cu greutate.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button