Distribuți acest articol

Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a spus-o pe înțelesul tuturor. Politica trebuie să fie implicată în toate instituțiile statului. Depolitizarea promisă în campania electorală a devenit un vis frumos.

„Vom discuta revocarea din funcție a doamnei Renate Weber. Comisiile juridice se vor întruni după ședința birourilor permanente reunite pentru a elabora raportul pe solicitarea formulată de grupurile parlamentare PNL, USR-PLUS și UDMR și vor pregăti până la ora de începe a plenului raportul și proiectul de hotărâre de revocare. Încălcarea Constituției și a legilor țării”, a spus liderul PNL.

„Am decis împreună cu doamna preşedinte al Senatului, Anca Dragu, să convocăm birourile permanente reunite pentru a stabili o reuniune de plen. La această reuniune de plen, dacă sunt îndeplinite condiţiile procedurale, vom dezbate şi cererea de revocare a Avocatului Poporului. De asemenea, va trebui să găsim o soluţie şi la CNA. Votul de astăzi va fi o fundamentare pentru cererea de revocare a Avocatului Poporului”, susține Ludovic Orban.


Distribuți acest articol