Distribuți acest articol

Ludovic Orban, președintele PNL, caută termeni de comparație cu Florin Cîțu, iar în contextul scandalului din jurul premierului Cîțu a găsit ceva cu care să se laude. Ludovic Orban susține că nu a condus niciodată sub influența băuturilor alcoolice mărturisind totodată că a luat amenzi de circulație și că a avut permisul suspendat trei luni pentru viteză excesivă.

„N-am condus niciodată sub influența băuturilor alcoolice. Am pus supus frecvent la testul de alcoolemie și nu am consumat alcool la toate teste pe care le-am efectuat. Amendă de circulație am luat în campania pentru prezidențiale din 2004. M-am deplasat la Slobozia unde erau pregătite microbuze și autocare pentru votul multiplu și mergeam cu viteză un pic cam mare și m-a luat radarul și am avut trei luni suspendat permisul. Am avut incidente de-a lungul timpului.

M-am răsturnat cu mașina la Iași, dar la fiecare din incidentele pe care le-am avut nu am consumat alcool și de multe ori au fost defecțiuni de natură tehnică”, a spus Ludovic Orban.


Distribuți acest articol