Actualitate

Ludovic Orban atacă: „Minciunile PSD au picioare scurte. Au promis mărirea punctului de pensie”

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, susține pe pagina sa de Facebook, că în programul electoral al PSD se promitea pentru anul 2022 mărirea punctului de pensie la 2.010 lei: ”când colo, ce să vezi ? Cât credeți ca va fi punctul de pensie in 2022? Din păcate, doar 1.586 de lei”.

”MINCIUNILE PSD AU PICIOARE SCURTEAproape jumătate dintre alegătorii PSD provin din rândul pensionarilor.

De ce au ajuns părinții și bunicii noștri să voteze într-o pondere atât de mare cu PSD ? Pentru că au crezut minciunile sistematice ale PSD despre creșterile fantasmagorice de pensii pe care le-au promis cu cinism de-a lungul timpului.Iată că a venit și momentul adevărului. PSD a fost readus la putere de Iohannis și nu mai are scuza că este în opoziție. Este timpul ca cei în vârsta să realizeze că vânzătorii de iluzii i-au mințit cu nerușinare doar pentru a le obține în mod fraudulos voturile.În campania electorală, PSD a promis că va aduce punctul de pensie in 2024 la valoarea de 2.340 de lei.

Conform programului lor electoral din 2020, pentru anul 2022 au promis că vor aduce punctul de pensie la 2.010 lei. Repet, fix 2.010 lei. Când colo, ce să vezi ? Cât credeți ca va fi punctul de pensie in 2022? Din păcate, doar 1.586 de lei. CU 424 DE LEI MAI PUȚIN. ÎN FIECARE LUNĂ!RUȘINE PSD !!!”, a conchis Ludovic Orban.

Back to top button