Actualitate

Ludovic Orban atacă din umbră: „Florin Cîțu nu are nicio calitate pentru a conduce PNL. Surpriză mare de ziua lui”

Liderul Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, fost președinte al PNL, a vorbit despre actuala situație în care se află Florin Cîțu, după ce liderii PNL ai filialelor județene i-au cerut demisia.

Ludovic Orban a spus ferm că Florin Cîțu „nu are nicio calitate pentru a conduce PNL”. „În momentul în care Cîtu, în loc să se ocupe de guvernare, a executat ordinele primite de la Cotroceni si a decis să candideze împtoriva mea, sprijiniit de cei care azi îi cer demisia, și-a semnat practic condamnarea. Nu are nicio calitate pentru a putea conduce PNL. Toți cei care l-au sprijinit știau lucrul acesta. Faptul că acum vor să-l schimbe e un lucru care e cunoscut încă din timpul congresului”, a declarat Ludovic Orban.

ntrebat ce se întâmplă dacă Cîțu refuză să își dea demisia, Orban a explicat că „vor fi obligaţi să convoace un congres extraordinar. Asta este soluţia”.

Modul în care au procedat arată că sunt la fel cum s-au cumportat şi faţă de mine. Pe la spalte, în mod laş, fără să-i spună nimic lui Cîţu, în timp ce Cîţu era într-o vizită oficială în SUA. Ai avut întâlniri cu Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, un personaj influent în SUA. I-au pregătit surpriza de ziua lui. Cîţu practic îi invitase ca să ciocnească o cupă de şampanie de ziua lui, că mâine e ziua lui, de 1 aprilie. Probabil că e îi e jenă că ziua lui e pe 1 aprilie. Toată cariera lui politică e o păcăleală”, a afirmat Orban.

Nicolae Ciucă ar putea fi președintele PNL? „Da, putem să-i spunem de pe acum. Nu se mai numeşte PNL, se numeşte UM PNL! Din lac în puţ. Domnul Ciucă nu are nicio legătură cu politica, cu liberalismul. E venit în PNL doar odată cu candidatura la Senat în decembrie 2020”, a explicat Ludovic Orban.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button