Actualitate

Ludovic Orban a fost învins de propriul sistem. Bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu l-au împins pe Orban de pe scenă

Ludovic Orban a fost învins de propriul sistem, Scene reprobabile au avut loc la Conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 4. Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost îmbrâncit de unul dintre bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu.

O ruptură în PNL este inevitabilă, după ultimele evenimente dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu. România a fost pusă pe planul doi de ambii politicieni, pe primul loc fiind șefila PNL.

La alegeri au fost invitați aproape toți susținătorii cu greutate ai lui Florin Cîțu care nu sunt din București: Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Dan Vâlceanu, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Lucian Bode și alții. Alături de ei, pe lista de invitați, au figurat și mai mulți bodyguarzi, ca pe vremea când Liviu Dragnea mergea însoțit la termenele de la ÎCCJ înainte de a fi condamnat.

”Un bodyguard de la firma adusă de Pavel l-a îmbrâncit pe Orban pentru că a primit ordin să nu lase pe nimeni pe scenă.”, au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, liberalii care au văzut ce s-a întâmplat.

Back to top button