Actualitate

Lucian Romaşcanu(PSD) – Clotilde Armand trebuie dată în judecată pentru subminarea sănătăţii publice

Lucian Romașcanu afirmă că Spitalul de Pediatrie „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă finanțarea de la Banca Mondială în valoare de 73 de milioane de euro pentru că edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a blocat avizul de demolare a unor clădiri dezafectate din incinta unității medicale.

Grav este că din cauza războiul gunoaielor, dus cu operatorii de salubritate, clădirile care ar trebui demolate pentru a iniţia contractul de modernizare al celui mai mare spital de copii din ţară, au fost invadate de șobolani şi pun acum în pericol viata a sute de copii şi bolnavi.

În acest context, senatorul PSD Lucian Romașcanu a subliniat că trebuie făcute demersuri legale împotriva primarului Clotilde Armand pe care o acuză de subminarea sănătății publice.

„Consilierii noștri fac tot ce pot în condițiile de minoritate în care sunt. Săptămâna asta este o rectificare bugetară în care încercăm să adăugăm acea hotărâre prin care a cele patru spitale au vrut să fie date la o parte de la Sectorul 1 și ele nu au fost preluate de primărie. Trebuie rezolvată situația și adusă la starea inițială pentru că se puteau finanța.

În calitate de cetățean, ce face dumneaei prin neducerea la îndeplinire a sarcinilor pe care le are, prin lucrurile pe care le justifică dânsa ar trebui dată în judecată și probabil avocați care pot și sunt specializați în procesele colective ar putea să o dea în judecată pentru subminarea sănătății publice.

Ceea ce refuză ea să facă acolo este de o gravitate extremă şi nu mai poate fi sancționată doar de media.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button