Distribuți acest articol

eprezentanții Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul șef Christian Ciocan, director împuternicit al Unității de Politici Publice din MAI, că a încălcat legea prin șapte fapte. Potrivit sindicaliștilor, Ciocan i-a amenințat și a încercat să-i intimideze pe agenții de Poliție.

Bode se arată profund deranjat de faptul că un oficial al MAI a fost în stare să genereze astfel de subiecte, care pun în discuție în spațiul public profesionalismul angajaților MAI, dar și fac de râs această meserie. Ministrul se arată, de asemenea, deranjat de faptul că polițiștii au filmat momentul și au dat imaginile sindicatului.

“Le-am văzut din interiorul unei secții de Poliție, nu un lucru uzual. Trebuie văzut de când colegi polițiști se ocupă cu înregistrări și se dau sindicatului. Trebuie văzut ce a avut loc în ziua respectivă. Vreau să văd procesul verbal dacă a fost întocmit și așa mai departe. Voi lua măsuri. Înțeleg că a fost sancționat pentru că avea ITP-ul expirat. Nu contează cine este proprietarul mașinii.

Nu mai contează cine pe cine a adus. Contează să respecți legea. Să ai o atitudine corectă, să nu dai subiecte și să generezi astfel de subiecte. Din raport va rezulta tot filmul evenimentului. Nu exclud nici o măsură. El e împuternicit pe funcție”, a spus Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.


Distribuți acest articol