Actualitate

Locuitorii Sectorului 1 vor simți la propriu orgoliul primarului. ROMPREST anunță restanțe foarte mari și imposibilitatea îndeplinirii sarcinilor

Cine suferă de pe urma acestui conflict? Primarul? Guvernanții? Nu. Românii de rând suferă de pe urma acestui conflict pe care primarul Sectorului 1 nu are de gând să îl rezolve. Clotilde Armand vede doar o direcție, a ei, și dă de înțeles că încă nu își dă seama că a ajuns primar peste un Sector de Capitală. Cel mai bogat Sector al Capitalei riscă să devină un adevărat focar de infecție, dacă primăria nu rezolvă conflictul cu firma de salubrizare.

„Înțelegem să facem acest demers, prin care solicităm medierea unei soluții de criză având în vedere escaladarea nepermisă a conflictului, pe care, în ciuda eforturilor noastre susținute pe durata unui an, nu avem cum să îl evităm acum. Vă asigurăm ca și astăzi, în ciuda acestei situații de criză majoră, care periclitează nu doar activitatea operatorului delegat Romprest ci însăți funcționarea unui serviciu de utilitate publică care a funcționat ireproșabil de la atribuire, suntem disponibili pentru un dialog instituțional, bazat pe respectarea contractului aflat în vigoare și a legislației aplicabile, menit să conducă la evitarea unei crize a gunoiului în Sectorul 1, pe care Romprest nu o dorește dar nu o poate evita, care va avea impact major în ceea ce privește protecția mediului și sănătatea publică.”, se spune în adresă remisă Consiliul Local al Sectorului 1 și Comisia Mixta de mediere a conflictelor contractuale dintre Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti și Compania Romprest Service SA.

Back to top button