Distribuți acest articol

Liviu Dragnea a anuntat ca el l-ar fi suspendat in aceasta perioada pe Klaus Iohannis din functia de presedinte daca ar fi condus PSD in continuare.

„Daca eram presedintele PSD-ul suspendam presedintele. Taiam raul de la radacina. Era singura solutie, nu exista alta solutie. Si pentru asta au intrat in guvern, ca sa nu mai fie pusi la zid cu intrebari ‘de ce nu-l suspenda pe Iohannis’”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Dragnea a mentionat ca a dorit sa-l suspende pe Iohannis in decembrie 2016, insa Tariceanu s-a impotrivit.

„Tariceanu nu a vrut sa-l suspendam. Nu pot sa stiu motivele reale, Eu am vrut sa-l suspendam pe Iohannis inainte de a se forma guvernul, cu refuzul lui Sevil, intarzierea numirii”, a spus Dragnea.

AUR a declansat recent o operatiune de strangere de semnaturi pentru suspendarea presedintelui tarii.

„In ciuda faptului ca presedintele, din pacate, controleaza o parte a sistemului, vom merge pana la capat si speram ca celelalte partide parlamentare nu se vor lasa intimidate si vor achiesa la acest demers, pentru ca postul de la Palatul Cotroceni sa devina cat mai repede vacant. Invitam toate formatiunile atat politice, cat si civice, sa ni se alature acestui demers”, a declarat George Simion pe 1 noiembrie.


Distribuți acest articol