Actualitate

Liviu Dragnea – atac dur: „Liderii PSD sunt niște slugi și trădători de țară, cu Iohannis din umbră”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, se dezlănțuie la adresa actualei conduceri a partidului. Proaspăt ieșit din închisoare, Liviu Dragnea răbufnește la ceea ce se numește în zilele noastre Partidul Social Democrat. După declarația lui Dragnea, Klaus Iohannis, de la cel mai mare inamic, a ajuns să dea mâna cu liderii PSD.

Dragnea a declarat ca PSD este subordonat lui Iohannis si ca se umileste in fata ambasadelor pentru a i se permite sa se intoarca la guvernare, „daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”.

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu.

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani.

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia.

Iohannis este raul suprem in aceasta arhitectura, ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte il leaga. Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, care nu avea alt obiectiv decat schimbarea SIIJ. Stelica sa nu faca propuneri care nu erau controlabile de ei, de asta merge cu Citu pana in panzele albe.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button