Actualitate

Liderul PNL Sector 1 o atacă pe Clotilde Armand: „Bătaia de joc trebuie să înceteze. Unde sunt banii pentru bursele copiilor?”

Toată atenția publică este concentrată pe scandalul gunoailor din Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand este primar și refuză orice fel de dialog cu firma de salubrizare. Pare că Primăria Sectorului 1 are o singură problemă, cea a gunoaielor, iar celelalte probleme au dispărut peste noapte de pe capul funcționarilor. Filiala Sectorului 1 a PNL cere de urgență aprobarea burselor pentru copiii din sectorul 1 al Capitalei.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector, susține că „indiferent ce scandaluri, conflicte, litigii sau facturi neplătite se mai găsesc zilele acestea prin primăria sectorului 1, nu ne jucăm cu viitorul copiilor noștri. Bătaia de joc trebuie să înceteze, este o limită în toate. Niciodată bursele copiilor nu au întârziat atât de mult, nici măcar pe vremea de tristă amintire a administrației PSD”.

„Chiar dacă atenția publică este concentrată, în aceste zile, pe subiectul gunoaielor din sectorul 1, nu putem ignora celelalte probleme din sector. Astfel, ca urmare a discuțiilor pe care le-am purtat cu cetățenii, am solicitat de urgență în data de 22 iunie primarului Clotilde Armand să introducă bursele pentru elevi pe ordinea de zi din ședința de Consiliu Local convocată joi, 24 iunie”, susține Burduja

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button