Actualitate

Lider politic de la Chișinău, după atacul la adresa Maiei Sandu: „Dodon, tu – porumbel? Cine se bălăcește în glod, nu poate zbura!”

„Dodon, tu – porumbel? Te-ai uitat in oglinda? Cine se bălăcește în glod, nu poate zbura!”. Astfel, a reacționat Dorin Chirtoacă, reprezentatul Mișcării Politice Unirea, la atacul mitocănesc al actualului șef de stat la adresa Maiei Sandu, contracandidata sa în turul II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.   

La Dodon s-au spart ouăle și au apărut porumbei și coțofene. „Porumbelul” Moscovei care duce poșta lui Narișkin și Putin, a început a „ciripi”… Unde este Consiliul pentru Nediscriminare sau unii deja s-au țicnit și problema este de competența medicilor?! De fapt, vorba din popor este cu totul alta: „Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard”. Problema lui Dodon este ca el nici la vrabie nu trage, poate fi cel mult o căpușă, o ploșniță care grohăie, care a fost a lui Plahotniuc, după care a Rusiei, rămânând a ambilor. Ieșiți la vot, oameni buni, pe 15 noiembrie, sa ne spălăm de râie!”, a îndemnat Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal.

Amintim că astăzi, Igor Dodon a atacat-o dur pe Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din R. Moldova, acuzând-o că a făcut parte din „regimul Plahotniuc” și că a închis sute de școli și spitale. El a folosit o serie de dezinformări și a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button