Actualitate

Librăria Diverta oferă cărți gratuite persoanelor vaccinate. Cum vi se pare ideea??

În ultima perioadă au apărut foarte multe companii și întreprinderi mici care oferă avantaje sau mici beneficii persoanelor cu certificat de vaccinare. Librăria Diverta a scris pe Facebook un mesaj în care susține că oferă cărți gratuite în unele centre, dacă persoana dovedește că are certificat de vaccinare. Pe de o parte este un mod inedit de a atrage clienți, dar pe de altă parte, oamenii nevaccinați se pot considera discriminați și obligați să se vaccineze. Cum vi se pare această idee?

„Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea.

Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din București și prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.

Puteți alege dintre cărți de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noștri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri”, se arată pe pagina de Facebook a librăriei Diverta.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button