Distribuți acest articol

O nouă campanie electorală dă foc la ghete partidelor. Este vorba despre campania pentru alegerile locale parțiale care vor avea loc pe 27 iunie. În Bragadiru, liberalii, care dețin majoritatea în Primărie, au trimis echipe de lucru în teren.

Chiar vizavi de clădirea Primăriei pot fi observați muncitori care decopertează acoperișul unui bloc. În loc de echipament de protecție, aceștia poartă veste cu numele candidatului PNL la funcția de primar și sloganul „Împreună dezvoltăm Bragadiru”. Fără autorizație sau expertiză, venind dintr-un ONG, nu de la o firmă specializată, fără echipament individual de protecție și protecția muncii, oamenii se străduiesc să își ducă la îndeplinire sarcinile trasate de liberali.

Nu este pentru prima dată când liberalii trimit muncitori pe acoperișurile clădirilor din Bragadiru fără niciun fel de protecție. La începutul lunii, mai mulți locuitori au reclamat faptul că angajați ai Primăriei au fost „transformați” de nevoie în muncitori și au fost observați escaladând clădiri la cerere, pentru a meșteri acoperișuri.

Practica PNL a fost exersată și la nivel național, episodul trimiterii a mii de români la cules de sparanghel în Germania, în plină pandemie, fiind unul care a suscitat multiple dezbateri în societate. Fotografia cu peste 2000 de români înghesuiți în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca dând uitare oricărei restricții din pandemie a făcut înconjurul presei naționale și internaționale.

Pe 27 iunie, cetățenii din Bragadiru sunt chemați din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani și patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism.


Distribuți acest articol