Actualitate

Legea AUR privind autostrada care să lege Suceava de București blocată în parlament de PSD și PNL

Legea AUR privind autostrada care să lege Suceava de București blocată în parlament de PSD și PNL.

Este vorba despre una dintre primele legi depuse de partidul AUR în parlamentul de la București.

Moldova este ruptă economic nu doar de Europa ci și de București. Această lege ar fi dat termene și finanțare anuală pentru construcția primei autostrăzi din Moldova.

Autostrada ar fi trecut prin Bacău, Focșani, Buzău, Ploiești. În acest fel s-ar fi ajuns cu mare ușurință de la Suceava până la București, adică în mai puțin de 3 ore. În acest fel și Moldova ar fi fost legată de capitală dar și de portul Constanța, adică de locul prin care se fac exporturile țării.

Regiunea este în sărăcie cumplită deoarece fără infrastructură marile companii europene nu vor să deschidă unități de producție.

PSD și PNL mimează că ar dori binele românilor dar de fiecare dată dovedesc că nu este așa. Ei doar vorbesc despre autostrăzi, despre proiecte, despre licitații, dar niciodată nu fac nimic.

Parlamentarii din regiunea Moldova nu răspund în fața cetățenilor, ei răspund în fața comenzilor venite de la conducerea partidelor.

Legea AUR a fost depusă în parlament în luna aprilie 2021, însă la mai mult de un an legea încă staționează prin comisii și este blocată. Practic PSD și PNL nu vor ca legea să ajungă la vot deoarece în acel caz cel mai probabil că ar trebui să o respingă și nu vor să vadă moldovenii că ar face un asemenea gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button