Actualitate

Legea AUR pentru finanțarea autostrăzii SUCEAVA – BUCUREȘTI este blocată în comisiile parlamentare

Partidul AUR condus de către George Simion a depus în anul 2020 un proiect de lege privind finanțarea autostrăzii Suceava – București.

Această autostradă are un rol foarte important deoarece ar fi legat regiunea Moldova de București.

Deși reprezintă un obiectiv important pentru dezvoltarea Moldovei, majoritatea parlamentară a blocat proiectul de lege în comisii. Acest proiect de lege nu este supus dezbaterilor parlamentare fiind blocat în comisii, el este ținut la sertar.

Coaliția de guvernare nu are curaj să le spună românilor dacă vor sau nu vor construită această autostradă și așa preferă să nu o supună votului parlamentului.

Moldova este cea mai slab dezvoltată regiune a României. PSD și PNL sunt cele două partide politice care au condus România împreună sau separat motiv pentru care ei sunt de vină pentru sărăcia din Nord-Estul țării.

În Moldova nu există fabrici, nu există uzine, în Moldova se face doar agricultură și se exportă produse agricole la prețuri mici.

Majoritatea românilor din satele Moldovei au fost obligați să plece din țară datorită sărăciei crunte și nu au unde să se întoarcă deoarece nu există locuri de muncă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button