Actualitate

Lecție de patriotism oferită de George Simion: se bate cu PNL și PSD pentru 200 de români dați afară în Săptămâna Mare

Partidele sistemului, PNL și PSD, cele care conduc România, sunt fără de milă.

În săptămâna Mare directorul general al STB a dispus să fie dați afară 200 de șoferi. Motivul este unul halucinant: aceștia au protestat față de condițiile de muncă, au cerut mașini noi și să se stopeze furtul din banii regiei.

Este vorba despre Adrian Criț, un traseist politic care a fost și la PMP iar acum are un loc cald la PNL. Acesta este directorul numit la STB ca să aibă grijă că instituția nu merge și că banii companiei ajung în buzunarele firmelor de partid și a angajaților numiți pe posturi din partea partidelor politice.

George Simion a făcut astăzi o incursiuni în birourile de la STB, de acolo unde se dau ordinele politice. Ce a găsit acolo este demn de operele lui Caragiale: diverse personaje politice de la PNL, PSD și PMP ocupau diverse funcții publice, cică directori generali, de marketing sau diverse funcții inventate.

George Simion l-a tras la răspungere pe Adrian Criț pentru ilegalitatea de a da afară 200 de șoferi în săptămâna mare. Acesta știe prea bine că face un abuz dar este fără milă și dorește să distrugă viața a 200 de familii, adică aproape 1000 de persoane. Cum să faci acest lucru în Săptămâna Mare când ar trebui să fie iertători.

Urmează ca Avocatul Poporului să ia măsuri în acest caz și o plângere penală se va depune la adresa directorului care comite un abuz grav. Dreptul la muncă este unul garantat de constituție, precum și dreptul la libera exprima și la protest.

Românii nu trebuie să fie sclavii politicienilor, românii trebuie să se bată pentru drepturile lor.

Back to top button