Actualitate

La șase zile după ce a fost depistat cu COVID-19, Președintele Trump s-a întors în Biroul Oval

AFP transmite ca ,Președintele american Donald Trump a revenit miercuri la muncă în Biroul Oval, la șase zile după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ceea ce ridica întrebări cu privire la riscurile de contaminare.
Comportamentul președintelui SUA, care a părăsit spitalul luni seară, atrage atenția în mod deosebit în contextul în care se înmulțesc cazurile de COVID-19 la Casa Albă.

Președintele a fost informat despre stadiul discuțiilor privind planul de asistentă pentru economie și despre înaintarea uraganului Delta, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul sau de cuvânt Brian Morgenstern.

Imediat după întoarcerea la Casă Albă, Donald Trump, criticat încă de la începutul pandemiei pentru mesajele sale neclare și aproximative, a stârnit deja controverse. Imediat după ce a coborât din elicopter, liderul american a urcat treptele către balconul reședinței sale unde și-a scos masca și a ridicat mâinile cu degetele mari în sus, într-un gest ciudat de sfidare.

Donald Trump pe Twitter din spital luni : „Nu va temeți de COVID”, mesaj ce a provocat consternare în comunitatea medicală.

Sursa foto : abc.net.au

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button