Recomandarea redacției

La CE Oltenia nu s-a inventat emailul! Au cumpărat hârtie A4/A3 în valoare de 263.628 RON

Complexul Energetic Oltenia ne arată în aceste zile până unde poate merge corupția și obediența în companiile statului român. Începând de la miniștri până la șefii de agenții și firmele ce aparțin de statul român, nimeni nu răspunde la telefon sau la email jurnaliștilor. Acești oameni și-au dezvoltat o lume paralelă cu a noastră, a cetățeanului român.

Pe final de mandat conducerea Complexului Energetic Oltenia atribuie contracte pe bandă rulantă. Se pare că la CE Oltenia nu s-a inventat emailul și încă se mai folosesc tone de hârtie. Cel puțin așa reiese din ultima achiziție. Au cumpărat hârtie A3/A4 în valoare de 263,628 RON.

Hârtie de copiator format A4 si A3 (SCNA1048562)247.162 RONAtribuitaProcedura simplificataEMEGRA S.R.L. (GORJ)30197643-512.01.2021
Hârtie de copiator format A4 si A3 (SCNA1048562)16.466 RONAtribuitaProcedura simplificataLECOM BIROTICA ARDEAL SRL (GORJ)30197643-512.01.2021

Compania EMEGRA SRL ne-a atras atenția deoarece nu are nici o legătură cu domeniul de birotică papetărie. Această companie se ocupă cu vânzarea de trotinete și scutere. Conform datelor oficiale are trecut însă în codul CAEN comerțul cu ridicata al produselor chimice. Contractele cu statul sunt întotdeauna bine venite, mai ales când se fac bani frumoși.

Cod CAEN4675
Obiect ActivitateComert cu ridicata al produselor chimice
Descriere ActivitateAceasta clasa include:
-comertul cu ridicata al produselor chimice industriale:
-anilina, tus tipografic, uleiuri esentiale, gaze industriale, adezivi chimici, coloranti, rasini sintetice, metanol, parafina, substante aromatizante, soda, sare industriala, acizi si sulfuri, derivate de amidon etc.
-comertul cu ridicata al ingrasamintelor si produselor agrochimice 

CE Oltenia firmă căpușata de clasa politică din România fierbe în aceste zile pentru că urmează se se împartă ciolanul și să fie schimbați ciocoii mai vechi cu cei noi, aflați acum la guvernare.

Miercuri, 13 ianuarie 2021, aflăm cu stupoare că CE Oltenia plătește firma S.C. Fox Management Consultants S.R.L. pentru ai ajuta să recruteze personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A și servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Directoratului, fără a face publică valoarea contractului.

Am încercat să îi contactăm, dar și aici ne-am lovit de OMERTA impusă în instituțiile de stat.

Avem cea mai mare viteză la internet din Europa. Peste 15 milioane de romani au acces la internet. Proiecte peste proiecte s-au făcut în administrația românească, sute de milioane de euro, bani cheltuiți în programe cu nume și intenții generoase, dar efecte zero. Imaginea publică este dezastruoasă și, parcă, ultimii 30 de ani au trecut degeaba peste birocrația românească, iar asta se reflectă în calitatea vieții noastre. Instituțiile statului sunt primele la jefuit banul public și asta o vedem prin lipsa digitalizări.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button