Actualitate

Klaus Iohannis se ține tare – PNL anunță că Florin Cîțu este propunerea pentru funcția de premier

Președintele Klaus Iohannis refuză, prin acțiunile sale, să deblocheze criza politică din România. PNL a anunțat că Florin Cîțu este propunerea pentru funcția de premier.

„Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru (unanimitate) Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.”, se arată într-un comunicat PNL.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button