Actualitate

Klaus Iohannis – după 7 ani de mandat: “Este nevoie de o reformă profundă în sistemul naţional de Sănătate”

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că este nevoie de o reformă profundă în sistemul național de Sănătate. A avut nevoie de 7 ani de mandat pentru a înțelege acest lucru. Pare că președintele a trăit într-o lume paralelă sau totul se vede roz de la Cotroceni, exact cum vede și Florin Cîțu.

“Sub presiunea pandemică, vulnerabilităţile sistemului de sănătate românesc, perpetuate zeci de ani, au fost evidenţiate mai dramatic ca niciodată şi au generat tragedii umane care au îndurerat o întreagă naţiune. Nu trebuie să ne mai aflăm în situaţia gravă de a mai stinge incendii. Trebuie să ducem la îndeplinire cât mai repede angajamentul reformei profunde în sistemul de Sănătate, de care depinde viitorul generaţiilor de medici şi siguranţa pacienţilor”, a arătat şeful statului.

De asemenea, a vorbit de recunoştinţa datorată celor care activează în domeniul Sănătăţii. “Vă cerem multe în această perioadă şi poate nu v-am arătat mereu – ca societate – recunoştinţa pe care o meritaţi, dar sunteţi indispensabili viitorului acestei naţiuni”, a afirmat Iohannis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button