Distribuți acest articol

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au fost fotografiaţi în timp ce stau de vorbă duminică, la ceremoniile de Ziua Marinei. Premierul României susține că nu a discutat cu Președintele Klaus Iohannis despre incidentul din SUA de acum 20 de ani.

Imaginea în care Iohannis şi Cîţu stau de vorbă a fost publicată pe site-ul Aministraţiei Prezidenţiale imediat după ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa.

Deşi la evenimentele de la Constanţa au fost prezenţi şi vicepremierul Dan Barna şi mai mulţi miniştri, precum şi preşedintele Senatului Anca Dragu, preşedintele Camerei, liderul PNL Ludovic Orban, nu a participat ,transmiţând doar un mesaj pe Facebook adresat marinarilor.

Ludovic Orban i-a solicitat Cîţu să le ceară scuze cetăţenilor români că nu a avut ”curajul şi onestitatea” de a-i informa în legătură cu incidentul din SUA, când a fost închis pentru două zile din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. De asemenea, liderul liberal consideră că premierul Cîţu ar trebui să-i prezinte şi lui scuze pentru că nu i-a mărturisit niciodată că ”a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului”.


Distribuți acest articol