Actualitate

Kelemen Hunor – zid în jurul premierului: „Fără penali în funcții publice nu îl include pe Florin Cîțu și nu afectează actul de guvernare”

Kelemen Hunor, liderul UDMR, îl susține pe Florin Cîțu în scandalurile scoase la iveală în spațiul public. Premierul Florin Cîțu a fost condamnat în SUA la două zile de închisoare pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Kelemen Hunor susține că premierul a plătit pentru această regretabilă întâmplare, iar trecutul premierului şi ceea ce a făcut acesta în urmă cu 20 de ani nu afectează modul în care se derulează actul de guvernare.

„Chestia aia cu penali, fără penali în funcţii publice, sună foarte bine. Eu acum câţiva ani am spus: faceţi câteva nuanţe. Spuneţi că cei care au furat, că au fost prinşi în anumite situaţii în funcţii publice, cei care au omorât, cei care au făcut viol, să fie pedepsiţi. Este chiar culmea să spui, pentru un lucru care s-a întâmplat acum 20 de ani, un om care a plătit amenda, a făcut ce a solicitat legea americană, să spui: dom-le nu mai poţi să faci politică pentru că acum 21 de ani ai făcut un lucru absolut regretabil”, a spus liderul UDMR.

Back to top button