Distribuți acest articol

Gazetarul Cristian Tudor Popescu o atacă în termeni duri pe campioana la spadă, Ana Maria Popescu, pentru gestul făcut cu Ministrul Sportului, Eduard Novak. Jurnalistul nu contestă capabilitățile spadasinei în sport, ci critică felul în care a reacționat la întâmpinarea de pe aeroport cu Ministrul Sportului.

”Performanțele cu spada ale doamnei Ana Maria Popescu sunt mari și incontestabile, dar nu pot să spun că mă umple de admirație comportamentul ei ca om. Să-i spui ministrului Sportului să se ducă să ia el medalie de aur în locul tău e o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească. Bugetul scrimei românești este cu siguranță insuficient, ca, de altfel, al multor altor discipline, dar să refuzi să dai mâna cu același ministru, venit să-i întâmpine la aeroport pe sportivii întorși de la Tokyo, mi se pare deja tupeu de mahala, pe care nu cred că dna Popescu l-a învățat din nobila artă a mușchetarilor.

Nu știu care va fi viitorul în scrimă al dnei Popescu, însă, cu astfel de talente, cred că ar putea face o carieră remarcabilă și în încăierarea politică dâmbovițeană.”, scrie Cristian Tudor Popescu


Distribuți acest articol