Actualitate

Jurnalist: „România este un stat eșuat, un stat în care un HOȚ de case ajunge Președinte și un bețiv arestat ajunge Premier, iar totul cu avizul SRI și SIE”

Jurnalistul Radu Soviani a trasmis un mesaj pe pagina personală de Facebook despre starea națiunii și precizează că România este un stat eșuat încă de pe vremea lui Traian Băsescu și urmând cu Klaus Iohannis. Acesta face referiri și la Florin Cîțu, Viorica Dăncilă și guvernatorul BNR Mugur Isărescu.

,,România, #stateșuat. Statul în care un hoț de case cu testament falsificat pentru a fura case și cu avocat un turnător al securității și turnător de deținuți politici ajunge Președinte. Stat în care un “bici” al securității, Augustin Lazăr ajunge procuror general al Republicii. Stat în care turnătorul securității Petrov a stat 10 ani Președinte.

Stat în care un bețiv arestat ajunge premier, cu avizul SRI și SIE. Stat în care justiția e sub protocol cu SRI. Stat în care lichelele speculează pandemia, făcând comerț cu vieți. Stat în care banca centrală este condusă de peste 30 de ani de un turnător al securității. Care angajează “consilieri de strategie” tot soiul de onaniști sau proaste. #nimicpentrupopulație.”a scris acesta.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button