Actualitate

Jurnalist – Nici pe vremea lui Dragnea, sentimentul de abandon și de sfidare nu a fost mai mare decât în timpul guvernelor Iohannis

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a răbufnit la adresa președintelui Klaus Iohannis pentru sentimentul de abandon și sfidare la adresa poporului. Poporul acesta nu mai are niciun motiv să-i plătească salariul și privilegiile, paltonul și crosa de golf”.

Dar mai presus de toate, România trece printr-o criză totală de încredere. Între guvernați și guvernanți s-a căscat un canion. Oameni înfricoșați de tot ceea ce se întâmplă, de tot ceea ce urmează, văd cum politicienii se cearta precum elevii cine cui a furat sandvişul din ghiozdan. Niciodată, nici în vremea guvernelor Dragnea, sentimentul de abandon și de sfidare nu a fost mai mare decât în timpul guvernelor Iohannis.

În vremea lui Dragnea protestele erau despre teme de principiu, justiție, integritate, acum ele vor fi despre foame, frig și moarte, ca în decembrie 1989.

Victor Ponta a demisionat și a fost pus la zidul inframiei pentru moartea teribilă a 60 de oameni. Acum mor 300-400 de oameni pe zi doar de Covid și premierul vinovat nu numai că nu demisionează, dar grija este ca plecarea sa să afecteze cât mai puțin orgoliul propriu, al partidului și mai ales al președintelui.„, spune Dogioiu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button