Actualitate

Joseph Biden isi menţine avansul de 10%-12% în preferinţele de vot, în raport cu Donald Trump

Conform celor mai recente sondaje de opinie, difuzate de ABC News/Washington Post și citate de Mediafax, Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din SUA, menține un avans de 10%-12% în raport cu președintele Donald Trump în preferințele de vot,

Potrivit unui sondaj difuzat de ABC News/Washington Post, tandemul Joseph Biden/Kamala Harris este creditat cu 55% din intențiile de vot, în timp ce Donald Trump și Mike Pence sunt creditați cu 43%.

Un alt sondaj, difuzat de Fox News, îl creditează pe Joseph Biden cu 53% din intențiile de vot, în timp ce Donald Trump este la nivelul de 43%.

Postul de televiziune CNN notează că media sondajelor de opinie îi acordă lui Joe Biden o cotă de 52%-53%, diferență fată de Donald Trump fiind de 11%. Totuși, CNN precizează că Donald Trump incă are șanse care nu sunt neglijabile de a obține victoria în scrutinul prezidențial din 3 noiembrie și asta pentru că Donald Trump mizează pe câștigarea votului în state care sunt incă indecise din punct de vedere electoral.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button