Distribuți acest articol

Conform celor mai recente sondaje de opinie, difuzate de ABC News/Washington Post și citate de Mediafax, Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din SUA, menține un avans de 10%-12% în raport cu președintele Donald Trump în preferințele de vot,

Potrivit unui sondaj difuzat de ABC News/Washington Post, tandemul Joseph Biden/Kamala Harris este creditat cu 55% din intențiile de vot, în timp ce Donald Trump și Mike Pence sunt creditați cu 43%.

Un alt sondaj, difuzat de Fox News, îl creditează pe Joseph Biden cu 53% din intențiile de vot, în timp ce Donald Trump este la nivelul de 43%.

Postul de televiziune CNN notează că media sondajelor de opinie îi acordă lui Joe Biden o cotă de 52%-53%, diferență fată de Donald Trump fiind de 11%. Totuși, CNN precizează că Donald Trump incă are șanse care nu sunt neglijabile de a obține victoria în scrutinul prezidențial din 3 noiembrie și asta pentru că Donald Trump mizează pe câștigarea votului în state care sunt incă indecise din punct de vedere electoral.


Distribuți acest articol