România, pregătită să asigure R. Moldova cu păcură pentru a depăşi mai uşor criza energetică ~ InfoPrut

Johannis, Ciucă, criminalilor. Se aude? O școală din România a primit o factură de 50.000 de euro

Da, s-a auzit bine, o școală din Bârlad a primit o factură pentru consumul de gaz de peste 50.000 de euro. Probabil nu vi se pare adevărat dar aceasta este România sub mandatul lui Klaus Iohannis, cel care a fost pus președinte tocmai pentru că slujea interesele altor state.

În Bârlad situația este una dramatică dacă nu se revine la piața reglementată. Românii și autoritățile publice nu au bani să plătească așa facturi, tocmai de aceea singur condiție ce se poate accepta este ca prețurile să fie raportate la costurile de producție și nu la specula ce se face la nivel mondial.

Măgăria cu energia verde, toate tâmpeniile venite de la Bruxelles pun pe butuci economia României. Nemții au bani de facturi mari deoarece colonizează alte state, dar nouă cine ne plătește facturile?

O şcoală din oraşul Bârlad, judeţul Vaslui, a primit o factură uriaşă la gaze. Doar pentru o singură lună, unitatea de învăţământ trebuie să plătească 54.000 de euro. Revoltat de situaţie, edilul municipiului Bârlad a făcut publice costurile pe pagina oficială a primăriei şi face apel la cumpătare.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Valer Kovacs despre descinderea de la Timișoara: primarul stă baricadat, fuge de cetățeni
Next post SOS. Turnătorii de la USR au făcut plângere la poliție privind manifestația AUR Eminescu de la Zalău. Chiar un deputat