Actualitate

Jocuri în PNL. Ciucă nu este bun de președinte, Lucian Bode se pregătește

Jocurile în interiorul PNL nu par să se fi terminat după alegerea lui Nicolae Ciucă în postura de președinte al partidului. Imaginea publică a generalului a fost grav afectată de acuzațiile de plagiat dar mai ales de proastele rezultate ale guvernării.

Acum PNL este partidul care plătește pentru guvernarea catastrofală în ciuda faptului că PSD face parte din guvern și chiar îl domină. PNL a coborât la doar 14% din opțiunile de vot iar acest lucru a creat multe nemulțumiri în partid.

Tot sondajele de opinie arată că Nicolae Ciuacă nu trage partidul în sus fiind lipsit total de carismă dar și de capacitatea de a putea asigura o bună guvernare. Așa se face că el se află cu mult în spatele lui Marcel Ciolacu și a lui George Simion în ceea ce privește încrederea în liderii partidelor parlamentare. Practic mai puțin de 10% dintre români ar alege să își pună ștampila pe Nicolae Ciucă.

Așa se face că corul de voci care își exprimă nemulțumirea în interiorul PNL se face din ce în ce mai auzit. Se pare că partidul nu are altă soluție decât să scoată un nou înaintaș în față.

Surse interne partidului vorbesc despre intenția lui Lucian Bode de a prelua șefian partidului și dacă va fi cazul chiar a guvernului. Acesta este respectat de colegii de partid și susținut de către filialele județene. Experimentul Nicolae Ciucă se dovedește a fi unul total nefericit iar justificarea prezenței unui general în fruntea statului ca urmare a războiului din Ucraina nu își mai găsește astăzi justificarea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button