Distribuți acest articol

Iulian Lorincz este secretarul grupului parlamentar USR. Acesta nu pare să fi realizat prea multe în viață, de aceea ne întrebăm ce anume îl recomandă pentru poziția de parlamentar și de secretar al grupului parlamentar USR. Viața sa nu arată vreo calificare deosebită sau lucruri mărețe în viață, ba tocmai invers. Este adevărat că prin comparație cu tractorișii de la PSD cv-ul său arată cu puțin mai bine.

Conform propriei declarații de avere Iulian Lorincz nu deține nici o proprietate imobiliară, adică casă sau teren. Practic conform celor declarate se pare că locuiește încă cu părinții sau pe banii statului român, adică indemnizația ce o primesc parlamentarii pentru cazare.

Iulian Lorincz a fost scos din sărăcie de funcția primită din partea USR. Partidul i-a salvat practic viața și are acum ocazia să acumuleze și el. Dan Barna îl ține aproape deoarece știe să asculte de ordine și nu iese din linia de partid, sau mai exact din linia de interese a celor care conduc partidul.

Iulian Lorincz are mai întâi de închis cele 10 credite luate în anul 2020. Alegerile parlamentare l-au lăsat dator. Așa cum arată declarația de avere el s-ar fi împrumutat din mai multe surse, cel mai probabil pentru a-și acoperi cheltuielile ce i-au revenit pentru a putea accede la funcția de parlamentar.

Iulian Lorincz a șters din propria declarație de avere numele celor care l-au împrumutat, că poate așa am fi aflat și ce interese s-ar fi ascuns în spatele funcției ce o deține.

La căderea lui Vlad Voiculescu a lăsat și el un mesaj de susținere pe rețelele de socializare, mesaj care însă nu a fost foarte bine primit. Solidaritatea față de un ministru incompetent nu face nimănui bine, unele decizii politice trebuie să fie luate și omul nepotrivit trebuie îndepărtat din funcția nepotrivită.

Urâtă zi cea de ieri. Nu voi uita bucuria pesediștilor când au aflat că Vlad Voiculescu a fost demis. Eram în plen, iar liderul grupului PSD din Camera Deputaților a ieșit victorios spunând că retrage de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților moțiunea simplă împotriva lui Vlad. Că au câștigat! Euforie în rândurile PSD și AUR. Rânjete largi pe fețele lor de parcă ar fi scăpat de vreun dictator.

Internauții l-au taxat repede pe Iulian Lorincz:

Speram sa ramaneti istorie cu un procent fix cât a avut plus la alegeri. După fiziune probabil se dublează dar nu mai pupați peste 10 procente. Voi și acoliții sa va virați între voi. Romanii nu va mai suporta! /// Vă deranjează? E stilul usr de a face politică în stil grobian! Și pe duduia asta mai aveți nițel și o faceți savant de renume mondial. În primul rând a facut o facultate de mâna a-2-a. Nu a studiat într-un centru universitar renumit unde concurenta și gradul de ocupare este mare. Apoi avut o bursa în străinătate care se câștigă relativ ușor! Sunt o groază de tineri doctori mult mai pregătiți și cu viziune pt români pt ca au trăit tot timpul alături de noi. USR-istii au dat nițel cu coada pe afară și vai, ne înclinăm în fața lor dar ulterior aflăm cu stupoare că nu au diplome sau au diplome falsificate /// Dacă nici voi nu v-ați lăuda unul pe altul, atunci cine? Auzi la ei! Profesionalism? Băiețaș, nici nu știi ce-i ăla și cu ce se mănâncă? Voi mestecați niște fraze, sunteți exemplul perfect pentru ceea ce înseamnă limbajul de plastic. După limbajul de lemn de dinainte de ’90, ați venit voi de la școala lui Soroș, neomarxismul bolșevic, cu limbajul de plastic. La fel, rostogoliți cuvinte, multe cuvinte, fără a spune nimic. Toți vorbiți de transparență promovând opacitatea, de profesionalism, fără a avea studii și nici experiența, de reformă, când de fapt vreți doar să vă impuneți oamenii din ONG-uri în conducerea statului. Mestecați cuvinte, nutreț pentru cretinii #rezist care vă votează /// îmi vine sa va plâng de mila tuturor celor cu EGO-ul jignit din cauza demiterii unui pui de securist!


Distribuți acest articol