Distribuți acest articol

Iulian Bulai este vicepreședinte al USR și parlamentar român din partea acestei formațiuni politice. Acesta este unul din cei mai detestați politicieni români și parcă în mod voit iese în public cu mesaje care să îl facă și mai neiubit.

Acest lucru generează mari probleme USR, căci fiecare năzbâtâie făcută de Bulai duce are repercursiuni grave asupra partidului care se prăbușește în intenția de vot sub efectul guvernării extrem de slabe dar și a lipsei de experiență, în orice domeniu, a celor propuși în funcții.

Când vrei să faci dintr-un ONG- partid, se pare că nu prea merge, este important să ai experiență în comunicarea cu oamenii, nu doar să te cerți cu oamenii.

Spre exemplu la ultimele sale postări, fie că este vorba despre presupusul furt făcut de Clotilde Armand cu ocazia alegerilor locale, fie că discutăm despre atitudinea pro LQGBT, vedem mii de mesaje dar peste 99% din aceste mesaje sunt împotriva a ceea ce spune Iulian Bulai.

În mod normal parlamentarul USR ar trebui să își desființeze contul de facebook deoarece prin ele se hrănește ura împotriva partidului.


Distribuți acest articol