Actualitate

Iulian Bulai de la USR îl atacă nejustificat pe Dan Puric: împarte ziare patriotice cu „extremistul” de Eminescu

Iulian Bulai, deputat USR, cere demisia directorului TNB. Solicitarea vine datorită unor ziare patriotice ce cuprindeau și înscrisuri ale lui Mihai Eminescu.

Prima pagină a acestui ziar cuprindea un text scris chiar de către marele poet român, dar și om politic al acelor vremuri.

Teatrul Național nu face politică, dar n-are nicio problemă cu propaganda.Cam 500 de spectatori ai Teatrului Național București au găsit azi, la Sala Studio, câte un exemplar dintr-o publicație naționalistă, revanșardă, rasistă și antieuropeană, pe numele ei „Certitudinea”. Care să „acompanieze” monologul lui Dan Puric, prezentat de Ziua Mondială a Teatrului.La intrarea în sală erau împărțite alte exemplare din aceeași fițuică extremistă.Aștept de la administrația Teatrului Național explicații privind distribuția acelei publicații de propagandă într-o instituție publică, sub ochii angajaților TNB, ai directorului interimar și ai unui membru al Consiliului Artistic.Aștept de la ministrul Culturii, Lucian N. Romascanu, să-l demită pe directorul interimar al TNB. Cu aceeași viteză cu care a confirmat că la TNB nu se face politică, doar artă” a declarat Iulian Bulai pe pagina sa de socializare..

USR este un partid neomarxist globalist ce militează pentru ștergerea identității națiunilor pentru o Europă federală.

Back to top button