Actualitate

IPOCRIZIE. Din haine străine de 10.000 de euro premierul ne îndeamnă să cumpărăm românește

Ipocrizie maximă la premierul României, Marcel Ciolacu: acesta a mers la un târg de produse tradiționale și a îndemnat pe pagina sa de socializare să cumpere românește. Gestul ar fi lăudabil dacă nu ar fi un gest ipocrit al unui politician mincinos.

Președintele PSD este în plină campanie electorală și folosește pentru acest lucru tot aparatul de propagandă pe care l-a plătit din banii românilor. Televiziunile și presa din România minte tot timpul.

În mod normal ar fi un gest frumos, un gest de lăudat, însă premierul PSD a făcut acest lucru dintr-o vestimentație care costa peste 10.000 de euro, haine produse de mari case de modă din afara țării, nu haine românești. Numai pantofii pe care îi avea în picioare costau aproape 2.000 de euro, fiind produși de o importantă casă de modă, străină evident.


În țara minciunilor, un premier abil, Înșelă poporul cu zâmbetul său subtil. Promisiuni goale, cuvinte dulci și false, Poporul rău amărât, sătul de aceste farse.

Cu promisiuni de aur și cuvinte mărețe, Premierul mincinos le-a întors pe dos, de-a dreptul peste. Poporul răbdător, cu speranța sălbată, Azi e doar amărât, încrederea-i zdruncinată.

S-a săturat de minciuni, de discursuri pline de venin, Visele lor zdrobite, într-un joc de interese meschin. În țara minciunilor, e timpul să se trezească, Să caute lideri onești, încredere să-și refacă.

Recent același premier ne spunea că o familie din România poate trăi cu doar 100 de lei pe zi, adică cu doar 3.000 de lei pe lună. Politicienii români par total rupți de realitatea cetățenilor spunând asemenea aberații.

Nici mașina din care a coborât nu a fost una românească, era o mașină nemțească foarte scumpă.

Recent premierul a înțeles prin a ajuta companiile românești dublarea taxelor și impozitelor, mai ales pe zona de construcții, IT și agricultură.

Asta înseamnă să ai tupeu de politician și să îți propui să ajungi președintele țării numai prin minciună.

Românii deja sunt prea deștepți, nu mai suportă minciuna din partea partidelor care au condus țara în ultimii 33 de ani.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button