Distribuți acest articol

Clasa politică se uniformizează: USR promite și minte acum la fel demult precum PSD și PNL. Nu doar că au uitat să spună românilor că PNRR este în realitate un credit colosal, dar pe de-asupra a și fost respins de trei ori.

În timp ce alții au autostrăzi de vreo 50 de ani, noi povestim nepoților despre cum vor fi ele când se va circula cu drona.

Cristina Prună de la USR bate câmpii precum Florin Cîțu de la PNL și Marcel Ciolacu de la PSD: că ei, USR, au reușit să obțină cea mai mare sumă alocată autostrăzilor, de parcă sumele trecute pe hârtie ar deveni realiatate pe teren:

Suntem singura țară din UE care are în Planul de Redresare și Reziliență (PNRR) o sumă atât de mare pentru autostrăzi! Da, este și pentru că timp de 31 de ani clasa politică nu s-a preocupat de modernizarea României.

A fost o negociere dură cu Uniunea Europeană, dar am reușit să obținem 5,1 miliarde de euro pentru construirea de autostrăzi în România.

Felicitări Cătălin Drulă și Cristian Ghinea!

Prună declară de ceva ani și că dorește zero taxe pe salariul minim, dar acum sunt la guvernare și acest lucru nu s-a făcut, deși puterea este toată la ei.


Distribuți acest articol