Distribuți acest articol

Ionuț Moșteanu este Liderul USR la camera deputaților. El este mâna dreaptă a lui Dan Barna, așa cum Voiculescu era mâna stângă a lui Dacian Cioloș. Ionuț Moșteanu supraevaluează USR-PLUS demonstrând încă o dată cât de departe se află ei de realitate și de percepția publică. Partidul s-a prăbușit în sondaje după ce venind la guvernare a demonstrat că nu are oameni cu care să conducă România și erau buni numai la comentat pe rețelele de socializare. Acum ei sunt cei comentați de români după performanțele dezastruoase din ultimele patru luni.

Ionuț Moșteanu are un cv educațional cel puțin dubios. El susține că a făcut POLITEHNICA în doar trei ani, asta deși cursurile durau la acel moment cinci ani. Ce înseamnă acest lucru? Că în realitate, ca și Voiculescu, el doar a început școala, nu a reușit și să o finalizeze.

“USR și PLUS au fuzionat. Decizia Curții de Apel București, definitivă.

Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată, astăzi, 16 aprilie 2021, de către Curtea de Apel București.Voința membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid.Acesta este singurul proiect politic reformist care s-a construit în ultimii ani în România la care am pus umărul, în ciuda celor care ne-au tot pus piedici la fiecare pas. Este un proiect politic de viitor care are deja în istoric patru campanii electorale duse împreună, cu rezultate bune, un proiect politic în care lucrăm ca o singură echipă de mai bine de doi ani” a declarat Ionu Moșteanu pe propria pagină de Facebook.


Distribuți acest articol