Distribuți acest articol

România nu este un paradis, acest lucru este cert, iar investițiile publice bat pasul pe loc. PNL și USR nu știu să guverneze, se dovedesc la fel de ineficienți ca și PSD.

Ionuț Moșteanu, lider USR la camera deputaților, îl amenință pe Liviu Dragnea cu pușcărie și că noi dosare se vor deschide pe numele său:

Liviu Dragnea a fost eliberat. În urma cu doi ani, când intra la pușcărie, Romania era condusă de el, Dancila, Valcov și o gașcă de penali. Dragnea iese astăzi într-o Românie schimbată. Va fi mirat să afle ca la Ministerul Transporturilor, de unde se alimenta cu bani pentru a-și construi case de vacanța în Brazilia, este astăzi Cătălin Drulă și nu mai e loc de nici o combinație. Se construiesc autostrăzi și nu se mai iau șpăgi. Ori ca USR PLUS, partidul pe care îl acuza că fură frigiderele românilor, astăzi e la guvernare și la conducerea unor mari orașe, cum e Timișoara, Bacau, Campulung, Brașov, Sectorul 1 și 2. O lume în care se întoarce Dragnea doar în vacanța – sa nu uităm de dosarele de pe rolul DNA. Urmează.În PSD, în schimb, își va găsi sprijin. Omul cu care împărțea barca pe lacul Belina din Teleorman, Ciolacu, a ajuns președintele partidului, Olguța și Arsene sunt baroni în continuare, în timp ce mulți din aliații lui sunt liniștiti în Parlament.


Distribuți acest articol