Actualitate

Ion Cristoiu: Pe nevasta lui Iohannis nu o apucă martie 2024 în libertate

Analistul Ion Cristoiu explică într-un mod inedit prezența președintelui Klaus Iohannis la o reuniune de mâna a doua a NATO, ieri, exact în ziua sosirii în România a președintelui Franței. Potrivit lui Cristoiu, președintele român vânează cu disperare o funcție grea afară, pentru a nu risca arestări în familia sa, după modelul Traian Băsescu.

”De ce s-a dus Iohannis la Haga și nu l-a primit, cum era normal, pe Macron? Dintr-un singur motiv: dă din coadă, dă din coate, ca să ajungă pe undeva pe la NATO. Pentru Klaus Iohannis, plecarea din această funcție într-o funcție din Occident este o chestiune vitală. Altfel, nu-l prinde martie 2024 cu nevastă-sa liberă. Gîndiți-vă la Traian Băsescu, i-au arestat fratele. Fratele președintelui… Iohannis speră ca la începutul lui 2024 să se dea ca sigur că ia o funcție, așa că se duce pe la NATO să deseneze, să mănânce o ciorbă, mă mir că nu a luat-o și pe Răvășitoare” afirmă analistul pe siteul Cristoiublog.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

  1. Hai, Cristoiule, ca ai îmbătrânit si spui lucruri traznite! Cine dreaq se atinge de astia? Sunt protejati bine de toate loazele din securitate. Mie mi-e ca prinde si al 3 lea mandat.

  2. Eu înțeleg, ai o vârstă și poți sări de pe orbită, încerci povești având fantezii, nutrești nostalgii de la Scânteia uitând de numele Coroiu, te bagi în seamă cu gogoșele pompoase, dar să anticipezi tâmpenii precum mama Omida, asta arată că îți dau crezare doar naivii prostiți de studiourile Felix tv și Guiț tv și atât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button