Actualitate

Ion Cristoiu: „Klaus Iohannis ar trebui trimis în judecată pentru decesele cauzate de valul patru!”

Jurnalistul Ion Cristoiu răbufnește la adresa președintelui României și declară faptul că, așa cum Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus.

Jurnalistul este de părere că o mare parte din vină pentru situația nefericită prin care trece acum România ar aveaua președintele Klaus Iohannis: „În timp ce alți șefi de stat europeni anunțau valul patru de Covid-19, Iohannis al noatru spunea în iunie că românii au învins pandemia”.

Numărul mare de morți provocate de coronavirus nu ar rezultatul ratei scăzute de vaccinare, ci al slabei pregătiri din punct de vedere medical: „Lipsesc medicamentele! Lipsesc locurile din spital! De aceea mor oamenii!”

„Iar principalii responsabili sunt președintele Iohannis și premierul Cîțu. Așa cun Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus” – susține Ion Cristoiu. „În schimb, Klaus Iohannis e acuma la Sibiu și pune murături”.

Back to top button