Actualitate

Iohannis susține că românii din Diaspora au motiv să se întoarcă în țară: „Centrul de vaccinare drive-thru din Capitală este și pentru ei”

La deschiderea primului centrul drive-thru de vaccinare din Capitală, președintele Klaus Iohannis a avut o intervenție sarcastică la adresa românilor din Diaspora. Fiind ultimul mandat ca președinte a României, domnul Klaus Iohannis puțin îi mai pasă de oamenii care l-au votat, nu o dată ci de două ori!!!

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat primul centru de vaccinare drive-through deschis joi din Capitală şi a spus că este un succes şi că bucureştenii merg să se vaccineze în număr mare.

„Este foarte îmbucurător şi vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate vaccina oricine doreşte, rezidenţii de la noi din România, dar şi cei care au reşedinţa în România, inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România pot pur şi simplu să vină să se vaccineze. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză”, spune preşedintele.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button